Prepaid tegoed eindelijk met factuur

08/02/2010 14:13

Alphacomm Prepaid Services B.V.

ROTTERDAM - Alphacomm Prepaid Services BV, het bedrijf achter Opwaarderen.nl, de website waar bezoekers online prepaid beltegoed kunnen aanschaffen, heeft een oplossing bedacht voor klanten die graag een factuur ontvangen na bestelling van beltegoed. Tot op heden werd alleen op verzoek handmatig een factuur geleverd, maar nu is dat niet meer nodig. Van elke prepaid bestelling is nu een PDF-factuur te downloaden. De marktleider op het gebied van beltegoed is de eerste online verkooppunt die met deze functionaliteit komt. "Het bijhouden van de uitgaven is zo een stuk makkelijker geworden," aldus Huub Sparnaay, directeur van Alphacomm Prepaid Services.

Deze handige functie is sinds enige tijd actief voor geregistreerde gebruikers van de site Opwaarderen.nl. Na het inloggen op de website krijgt de bezoeker een overzicht van de laatste bestellingen. De klant is nu in staat op eenvoudige wijze een factuur in PDF-formaat te bekijken en eventueel uit te printen voor de eigen administratie. Alphacomm Prepaid Services, de marktleider op het gebied van de verkoop van prepaidtegoed in Nederland, is de enige online leverancier die deze functie voor consumenten mogelijk maakt.

Voortrekkersrol

Paul Jacobs, Marketingmanager van Alphacomm Prepaid Services legt uit waarom gekozen is voor de introductie van deze extra functie: "Ondanks het feit dat prepaid beltegoed btw-vrij gesteld is, krijgen we regelmatig het verzoek van onze klanten om een factuur van een bestelling op te sturen. Onze bezoekers willen toch een officiële rekening in handen hebben om te gebruiken voor hun administratie. Naast het feit dat de facturen op elk tijdstip van de dag bekeken kunnen worden, is er gekozen voor een handig formaat als PDF. Terwijl een factuur voor prepaidbeltegoed op dit moment nog niet noodzakelijk is, komt Alphacomm Prepaid Services al wel met deze service. Dit onderstreept de voortrekkersrol die wij vervullen in de branche."

Tijdsbesparing

De klant hoeft niet meer bij te houden wat in het verleden besteld is en met de komst van PDF-facturatie houdt de klant zelf de regie in zijn administratie. Deze service zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Directeur van Alphacomm Prepaid Services, Huub Sparnaay, voegt toe: "Wij blijven investeren in onze gebruikersvriendelijke website en de wensen van onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Wij werken hard om de functie van facturatie verder uit te bouwen en te optimaliseren, bijvoorbeeld facturatie voor ondernemers of het samenstellen van een verzamelfactuur."

Over Alphacomm Prepaid Services

Alphacomm Prepaid Services richt zich op de directe online distributie van prepaid tegoeden. De focus ligt hierbij hoofdzakelijk op beltegoed, maar ook andere producten zoals energie, muziek en games kunnen via de distributiekanalen van Alphacomm aan gebruikers worden geleverd. Alphacomm Prepaid Services, onderdeel van de Alphacomm Group, is actief in meerdere Europese landen en is met www.opwaarderen.nl en www.aufladen.de de grootste speler in de distributie van prepaid tegoed naar consumenten in Nederland en Duitsland. In 2009 verdubbelde het bedrijf haar omzet.

(EINDE)





http://www.acprepaid.com


Noot voor de redactie: