Politie Brabant Zuid-Oost

Overval woning Rouenlaan in Bureau Brabant

Eindhoven Woensel Noord , 08-02-2010 o Bureau Brabant besteedt vanavond en morgen aandacht aan de overval op een woning aan de Rouenlaan.

Drie daders

Op zaterdag 26 december om ongeveer 19.00 uur werden de bewoners bruut overvallen. Nadat de bewoner de voordeur openmaakte, stonden drie overvallers in de hal. Op het schreeuwen van haar vriend kwam de vrouw naar de hal.

Wapen

De vrouw wordt door een van de daders hardhandig vastgepakt en ze krijgt een wapen tegen haar hoofd gezet. Zij moet naar de woonkamer en de daders roepen om geld. Ook haar vriend wordt de woonkamer ingeduwd en raakt gewond. Het huis wordt door de mannen op z'n kop gezet.

Gewond

De daders vluchten weg met diverse bankpassen en andere goederen uit het huis. Ze laten hun slachtoffers gewond achter. Met één van de gestolen passen wordt later gepind. En van deze pintransactie zijn bewakingsbeelden.

Omroep Brabant

De eerste uitzending van Bureau Brabant is vanavond om 18.00 uur te zien bij Omroep Brabant TV. Het programma wordt ieder uur herhaald, tot dinsdagmiddag 17.00 uur.