Audax AvantGarde Brand New! Maandag 8 Februari, 2010 Vanaf aanstaande woensdag ligt de vernieuwde AvantGarde in de winkel. Mode is meer dan alleen een mooi plaatje. In AvantGarde daarom niet alleen mode van de catwalk, maar ook een concrete vertaling naar de kledingkast van de consument. Onder de noemer âfeel fashionâ wordt de wereld van fashion en beauty met een brede blik en op toegankelijke wijze aan de doelgroep gepresenteerd. âAvantGarde bestaat in 2010 dertig jaar en was toe aan een opfrisbeurt,â vertelt hoofdredacteur Robert van der Sanden. âdus niet alleen zijn verhalen en de vormgeving aangepakt, ook het formaat is aangepast. AvantGarde is met recht Brand New.

AvantGarde was al een autoriteit op het gebied van fashion, maar zet haar Nederlandse signatuur nóg nadrukkelijker als USP in. Het fashionmagazine dat vanaf nu elke editie extra dik is, brengt naast de vaste pijlers mode en beauty: op fashionable wijze interviews, kidsmode, interieur en culinair. En elk nummer van AvantGarde wordt topmodel Patricia van de Vliet gevolgd op haar weg naar de top in haar column. In de eerste aflevering vertelt zij over haar ontmoeting met Anna Wintour die ze onderbroekloos te woord stond.

AvantGardeâs Fashion Talent Award AvantGarde heeft een unieke samenwerking met de Nederlandse modeacademies: AvantGarde scout modetalent! De grootste modeontwerpers zijn ook begonnen als student. Wie volgt hen op? In elke editie van AvantGarde wordt een veelbelovende student van een modeacademie gepresenteerd. De talenten worden in samenwerking met de Dutch Fashion Foundation geselecteerd. In het najaar van 2010 bepaalt een jury samen met onze AvantGardistaâs wie hét Fashion Talent is van 2010! Hij of zij wint een mooie aanmoedigingsprijs.

Met de aangescherpte redactionele inhoud, de opgefriste vormgeving, en met behoud van de kwalitatieve elementen, zijn hoofdredacteur Robert van der Sanden en styling director Roel Schagen er van overtuigd dat AvantGarde helemaal van nu is en stevig op de kaart staat. Niet alleen Audax heeft vertrouwen in de titel, ook meer dan 40 topadverteerders uit binnen- en buitenland hebben alle vertrouwen in het unieke Umfeld en de kwaliteit van AvantGarde.

AvantGarde is een uitgave van Audax Publishing en ligt vanaf woensdag
10 februari in de winkels. Audax Publishing is onder meer ook uitgever van: Girlz!, Stars, Vriendin, Diva, Weekend, Glossy, Royalty, PRiMO, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax dat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.