Gemeente Woerden

Centrum voor Jeugd en Gezin opent de deuren

08-02-2010
Eind januari ging de inlooplocatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Harmelen van start. Naast dit fysieke loket, opende ook het digitale loket www.cjgwoerden.nl . Hier kunnen alle ouders en jeugdigen uit de gemeente Woerden terecht voor alle vragen rond opvoeden en opgroeien.
opening CJG Harmelen
Inlooplocatie in Harmelen geopend
Dinsdag 26 januari j.l. opende het CJG in Harmelen de deuren. Tijdens de feestelijke opening kregen alle betrokken partijen gelegenheid om hun rol bij het totstandkomen van het CJG toe te lichten. Naast de gemeente en samenwerkingspartners Zuwe Zorg en GGD Midden-Nederland, spraken ook het programmaministerie voor Jeugd en Gezin en de provincie Utrecht een kort woordje tijdens de openingshandeling.

Komen er nog meer inloop-locaties?
In het eerste kwartaal van 2010 wordt besloten waar er nog meer inlooplocaties komen binnen de gemeente Woerden. Vaak zullen dit al bestaande inloopspreekuren zijn. Naar verwachting gaat een volgende locatie in de tweede helft van 2010 open.

Kennisbank en vraagbaak inéén
Naast algemene opvoedingsinformatie, is er op www.cjgwoerden.nl ook informatie te vinden over activiteiten en cursussen in Woerden en omgeving. Bovendien kunnen ouders en jeugdigen via de website vragen stellen. Bij de beantwoording van de vragen werkt het CJG nauw samen met deskundigen van landelijke kennisinstellingen.

Het CJG: voor kleine en ingewikkelde opvoed- en opgroeivragen Het CJG is de plek waar ouders en jeugdigen terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Je kunt er informatie halen en de medewerkers van het CJG kunnen je bijstaan met raad en daad. Iedereen kan bij het CJG terecht voor kleine en ingewikkelde vragen.

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden|tel. (0348) 428 911|stadhuis@woerden.nl |
ProclaimerColofonVraag en antwoordSitemap