Symantec

Zaltbommel, 8 febuari 2010 - Symantec Nederland heeft op donderdag 4 februari voor de achtste keer de jaarlijkse Channel Awards georganiseerd om het succes van het afgelopen jaar te vieren en partners en distributeurs in het zonnetjes te zetten die het Nederlandse bedrijfsleven de meeste waarde en beste service geboden hebben.

Twee awards werden dit jaar voor het eerst door Symantec uitgereikt. De prijs voor Small Business Partner of the Year ging naar ExpectIT voor hun kennis, enthousiasme en de kwaliteit die zij Nederlandse klanten uit het mkb hebben geboden. De Symantec Standing Ovation Award ging naar Frank Rakké van Ingram Micro voor zijn toewijding aan de producten van Symantec en de bijbehorende ondersteuning van klanten.

"Net als de afgelopen acht jaar hebben we de uitreiking van vandaag georganiseerd om onze fantastische partners en distributeurs te bedanken voor hun inspanningen, helemaal omdat 2009 in economisch opzicht geen makkelijk jaar is geweest", aldus Jack Swinkels, channelmanager voor Nederland.

Ian Walker, manager distributie en mkb voor Nederland, voegt daaraan toe: "We hebben een geweldig jaar gehad met onze distributiepartners, we hebben ons samen ingespannen en uit de resultaten blijkt dat onze manier van samenwerken waardevolle oplossingen oplevert voor de markt.''

Zie voor meer informatie over de channels van Symantec: http://www.symantec.com/nl/nl/partners/index.jsp

Over Symantec
Symantec is een toonaangevende aanbieder van oplossingen rond beveiliging, opslag en systeembeheer die consumenten en organisaties wereldwijd helpen hun informatiegestuurde wereld te beveiligen en te beheren. De software en diensten van Symantec beschermen op een completere en efficiëntere manier tegen meer risico's, op meer punten, waardoor informatie op een betrouwbare manier kan worden gebruikt en opgeslagen. Meer informatie is te vinden op de website: www.symantec.be.

Symantec en het logo van Symantec zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Symantec Corporation en haar vestigingen in de VS en andere landen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.

NOOT AAN DE REDACTIE : Meer informatie over Symantec Corporation en zijn producten vindt u in de Symantec News Room op http://www.symantec.com/news.

Contactgegevens voor beeld- of testmateriaal:

Symantec:
Judith Sautereau:

+33 1 41 38 59 46
Judith_Sautereau@symantec.com

Leads United:
Pieter De Wit - Ellen Vercammen:

+32 3 466 01 88
symantec@leadsunited.com