Partij van de Arbeid

Amsterdam, 29 januari 2010
PvdA toppers bezoeken Groningen
Wouter Bos bij PvdA bijeenkomst Groningen

Maandag 8 februari brengen PvdA politiek leider Wouter Bos en de PvdA-politici Mariëtte Hamer, Ronald Plasterk, Sharon Dijksma en Marianne Besselink een bezoek aan de stad Groningen voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010. Het bezoek heeft als belangrijkste thema: Onderwijs.
Vanaf 20.00 uur vindt in Huize Maas (Vismarkt, Groningen) een bijeenkomst plaats over het onderwerp ´Onderwijs´ met onder anderen Wouter Bos, minister Ronald Plasterk en staatssecretaris Sharon Dijksma. Samen met lokale PvdA-politici en de zaal gaan ze in discussie over de staat van het onderwijs in Nederland en over de vraag hoe Groningen "De onderwijsstad van Nederland" kan worden gemaakt.
Eerder op dag om 16.00 uur zijn fractievoorzitter Mariëtte Hamer, minister Ronald Plasterk en staatssecretaris Sharon Dijksma aanwezig op De School voor Maatwerk van het Noorderpoortcollege, Pop Dijkemaweg 88.
Hier zal door het Noorderpoortcollege een presentatie worden gegeven over De School voor Maatwerk en de verbetering van de aansluiting VMBO-MBO en de aansluiting MBO-arbeidsmarkt.