Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer (ROVER)


PERSBERICHT

Openbaar debat over openbaar vervoer Nijmegen
De ROVER-afdeling Nijmegen organiseert maandag 8 februari een openbaar debat over het openbaar vervoer in en rond Nijmegen. Hierbij zijn diverse mensen uit de OV-branche aanwezig. Stadsregiovoorzitter Jaap Modder spreekt over de rol van het OV in regionale toekomstplannen. Kan de Stadsregio samen met de provincie de kwaliteit van het OV handhaven? Waar blijft de RijnWaalsprinter? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens het gratis debat in het kolpinghuis.

Sinds januari 2009 heeft de landelijke reizigersvereniging ROVER een actieve kerngroep in Nijmegen. Als belangenbehartiger voor openbaar vervoer-reizigers houdt de groep zich bezig met zaken als de kwaliteit en betaalbaarheid van het openbaar vervoer in en om Nijmegen.

Tijdens de debatavond `Openbaar vervoer in en om Nijmegen, praktijk en ambitie' krijgt iedereen de gelegenheid met elkaar en stadsregiovoorzitter Jaap Modder in discussie te gaan over het OV in regio Nijmegen. Waar blijft station Goffert? Wat kan de Stadsregio doen aan de trage verbinding tussen Nijmegen en Zutphen? Uitdagingen genoeg voor de Stadsregio!

Het debat vindt maandag 8 februari plaats in het Kolpinghuis, Smetiusstraat 1 in Nijmegen. De avond duurt van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur, vanaf 19:30 is de zaal open. De avond is openbaar en gratis toegankelijk.
Pagina geplaatst: 3 februari 2010