IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 8 t/m 12 februari 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 8 februari
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst spreekt met Mariette Willemsen over haar boek 'Denkbewegingen'. Hierin benadert zij emoties vanuit filosofisch oogpunt.


* Dinsdag 9 februari
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdellah Dami

Abdellah Dami gaat in gesprek met diplomaat en schrijver Robbert van Lanschot. Hij ging op zoek naar de islam in Nederland en heeft zijn ervaringen gebundeld in zijn nieuwste boek 'Café Mogadishu'. Daarnaast was hij Irak-adviseur.


* Woensdag 10 februari
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken ontvangt filosoof Coen Simon. In zijn boek 'Zo begint iedere ziener' legt hij de krachten van de menselijke verbeelding bloot.


* Donderdag 11 februari
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas praat met schrijver/journalist Gerard van Westerloo. In zijn boek 'De pater en het meisje' gaat hij vijftig jaar na dato op zoek naar de waarheid omtrent pater Frits en zijn kleine zusje Tineke.


* Vrijdag 12 februari
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman heeft Damiaan Denys te gast, arts, filosoof en hoogleraar psychiatrie aan de UvA. Eén van zijn specialisaties is de ontwikkeling van diepe hersenstimulatie via het implanteren van elektrodes in het brein van patiënten met ernstige angst- en dwangstoornissen.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl



IKON