Informatica ontvangt award salesforce.com: data integration appexchange best of '09

~ Meer dan 400 ondernemingen gebruiken Informatica Cloud om Salesforce CRM en Force.com te synchroniseren met hun backoffice-systemen ~

Nieuwegein, 8 februari 2010 - Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), de grootste onafhankelijke aanbieder van data-integratiesoftware, maakt bekend dat Informatica Cloud Data Loader Service voor Salesforce CRM, een component van de Informatica Cloud, voor het tweede opeenvolgende jaar gewaardeerd is met salesforce.com's AppExchange Best of '09 Award voor data-integratie. De award wordt toegekend op basis van klantbeoordelingen en is daarmee een erkenning voor de groeiende klantsuccessen.

Meer dan 400 ondernemingen, waaronder ADP Inc. Dealer Services Group, Dolby, Kaiser Permanente, McGraw Hill, Morgan Stanley, Telegraph Media Group en Toshiba America Business Solutions vertrouwen op de Informatica Cloud bij het integreren van Salesforce CRM en het Force.com-platform met on-premise databases, flat files en zakelijke applicaties. Binnen de Informatica Cloud draaien nu gemiddeld 20.000 integratie-jobs per dag en worden meer dan vier miljard records per maand verwerkt.

Informatica Cloud bevat:

* Informatica Cloud Services (http://www.informaticaondemand.com/products/cloud-services.html): Software-as-a-service (SaaS) data-integratie-applicaties, ontwikkeld voor niet-technische gebruikers. Salesforce.com-klanten zetten deze diensten in voor data-synchronisatie met ERP-applicaties, opportunity-to-order visibiliteit, master data-integratie en data-replicatie met on-premise databases voor business intelligence reporting, compliance en back-up.
* Informatica Cloud Platform (http://www.informaticaondemand.com/products/cloud-platform): een enterprise-class platform-as-a-service (PaaS) voor ontwikkelaars en ISVs om custom integratietaken in de cloud te bouwen, delen en laten draaien.

Informatica ontvangt de Salesforce AppExchange Best of '09 Award voor zijn Data Loader Service (http://www.informaticaondemand.com/products/cloud-services/data-loader-service.html), een multi-tenant applicatie die het laden en extraheren van data tussen Salesforce CRM, flat files en relationele databases mogelijk maakt. Customer reviews gepost op de AppExchange geven de voordelen weer die salesforce.com-klanten met het gebruik van Informatica Cloud ervaren.

"De AppExchange is een marktplaats voor salesforce.com-klanten om innovatieve applicaties te vinden die zijn ontworpen om de voordelen van cloud computing binnen hun organisatie te benutten", aldus Kendall Collins, chief marketing officer, salesforce.com. "De Informatica Cloud Data Loader Service voor Salesforce CRM helpt onze klanten met het realiseren van succes in de cloud. Wij feliciteren Informatica met zijn klantsucces en de prestatie van bestbeoordeelde data-integratie applicatie op de AppExchange in 2009."

"We zijn vereerd dat honderden salesforce.com-klanten Informatica opnieuw hebben gekozen als meest geprefereerde oplossing voor cloud data-integratie," aldus Ron Papas, general manager, Informatica Cloud. "Organisaties van iedere grootte kijken naar de cloud voor hun IT-oplossingen, waaronder zakelijke applicaties. Informatica's missie is deze clouds te verbinden en ervoor zorgen dat onze klanten te allen tijde werken met accurate, betrouwbare en relevante informatie."

(412 woorden)