Ananda-lezing Peter den Haring in Bibliotheek Haarlem


Interactieve workshop Spiritueel omgaan met hooggevoeligheid

HAARLEM, 20100119 -- Op maandagavond 8 februari geeft Peter den Haring op uitnodiging van Nieuwetijdswinkel Ananda een lezing in de Bibliotheek van Haarlem. Astroloog, hypnotherapeut, auralezer, journalist en schrijver Den Haring heeft zich toegelegd op steun aan extra gevoelige (HSP) mensen. Met visualisatietechnieken helpt hij hen te gronden, en hun aura af te schermen en schoon te maken. Daarnaast ontwikkelde Den Haring geleide fantasieoefeningen op basis van sjamanisme en hypnotherapie. Hiermee is het mogelijk inzichten te verwerven uit het onderbewustzijn. De lezing heeft het karakter van een interactieve workshop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ananda in de winkel of via www.ananda.nl

Overgevoelige of hooggevoelige mensen en mensen met latente paranormale vermogens raken vlug oververmoeid. Vaak hebben zij moeite met het stellen en bewaken van grenzen. Het kost hen veel inspanning om een beetje (bij) zichzelf te blijven.
Mensen die dit herkennen, zijn onverklaarbaar moe van iets of iemand, doen dingen die ingaan tegen hun diepste gevoel, of laten zich veel te veel sturen door medelijden of empathie en begrip voor anderen. Dit kan ernstige gevolgen hebben.

Auraschoonmaak en Trance Reizen

De bekende Haagse astroloog, hypnotherapeut, auralezer, journalist en schrijver Peter den haring (1963) heeft zich toegelegd op karmische astrologie en steun aan hoog- of overgevoelige (HSP) mensen. Met visualisatietechnieken, waar u tijdens de lezing een voorproef van krijgt, helpt hij mensen te gronden, en hun aura af te schermen en schoon te maken. Ook ontwikkelde Den Haring geleide fantasie-oefeningen gebaseerd op sjamanisme en hypnotherapie: de zogeheten Trance Reizen.

Interactieve workshop

Deelnemers aan de lezing, die hiermee het karakter krijgt van een interactieve workshop, kunnen in lichte trance op zoek gaan naar verborgen kwaliteiten uit andere tijden en op andere plaatsen. Zo'n risicoloze hypnose kan heerlijk zijn en niet zelden ook spiritueel verrassen. Zij geeft deelnemers namelijk toegang tot verborgen of onderdrukte gebieden in het onderbewustzijn.

De informatie - ongeacht of deze nu teruggaat op vorige levens of voortkomt uit een archetypische voorstelling uit het collectieve onderbewustzijn - die mensen hiervan meenemen kan nuttige en leuke inzichten verschaffen. Inzichten die helpen een rode draad in je leven te onderkennen, zicht te krijgen op je (karmische) opdracht. Werk je bijvoorbeeld echt je talenten wel helemaal uit? Durf je ook je schaduwkanten te onderkennen en te leven? En wat vraagt en biedt de Nieuwe Tijd jou?

Een kwestie van experimenteren

De techniek van de Aura Schoonmaak en van het Trance Reizen worden uitgelegd en begeleid op twee gelijknamige zelfhulp-cd's, die Den Haring eerder samen met Paul Klaui ontwikkelde. Beide zijn op de avond van de lezing (en in de winkel) verkrijgbaar.

'Spiritualiteit is een kwestie van experimenteren, de ongebaande paden van de geest betreden', stelt Den Haring ergens op zijn site. Zowel de lezing als de cd's bieden u hiervoor volop mogelijkheden.

Meer informatie over Peter den Haring vindt u op www.peterdenharing.nl

Datum: Maandag 8 februari 2010
Locatie: Doelenzaal Centrale Bibliotheek; Gasthuisstraat 32, Haarlem.
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur. (zaal open 19.30 uur)

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8 te Haarlem, of via internet op www.ananda.nl
Directe link: tinyurl.com/yay7zoh
Toegangsprijs in de voorverkoop: ¤ 10,-

Het aantal plaatsen is beperkt. Hoe eerder u reserveert, des te groter de kans dat u er bij kunt zijn. Mochten er op de dag van de lezing nog kaarten over zijn, dan zijn deze aan de zaal te koop voor 12,50 euro.