Samen tijd doorbrengen met partner blijkt beste Valentijnverrassing


ROGGEL, 20100208 -- Met Valentijn gaan verliefden op zoek naar de ultieme verleiding om hun Valentijn te verrassen. De verleiding die het moeilijkst is te weerstaan, is met 58% overduidelijk de eigen partner. Materiële verleidingen doen het een stuk minder. Niet onverwacht is een hotelovernachting de meest gewilde verrassing. Samen tijd doorbrengen wordt hoog gewaardeerd. Yolanthe Cabau van Casbergen en George Clooney blijven onverminderd populair als meest sexy beroemdheden onder de bezoekers van www.romantischcadeau.nl . In totaal hebben 532 bezoekers het onderzoek ingevuld, waarvan 76 % vrouw en 66% jonger dan 34 jaar. Slechts 9% heeft geen relatie, 42% heeft een relatie, 24% woont samen en 25% is getrouwd.

Eigen partner meest verleidelijk
Bij welke verleiding niet te weerstaan is, noemt 58% de eigen partner, gevolgd door lekker eten 21% en seks 16%. Geld, alcohol en macht doen het veel minder. De beste verrassing voor je Valentijn blijkt dus de partner zelf. Op de vraag "wat men het meest verleidelijk aan de eigen partner vindt", was uitstraling met 36% veruit het meest genoemde antwoord. Ogen (15%), lichaam (12% ), humor (10%) en lach (8%) zijn andere belangrijke "verleiders".

Hotelovernachting populairste verrassing
Bij de antwoorden op de vraag "Hoe wil jij verrast (verleid) worden door je partner met Valentijn?", valt vooral op dat samen tijd doorbrengen hoog scoort. Hotelovernachting scoort met 64% het hoogst, direct gevolgd door de hele dag samen (60%). Andere verrassingen die het goed doen zijn: Diner en daarna naar de film (31%), een bos rode rozen (30%) en ontbijt op bed (29%). Een mooie kaart met gedicht (22%), erotisch speeltje (17%) of een lekker geurtje (12%) doen het duidelijk minder.

Yolanthe en George Clooney meest sexy beroemdheden
De vragen over de meest sexy beroemdheden zijn door zowel mannen als vrouwen ingevuld. Yolanthe Cabau van Casbergen is nipt voor Marilyn Monroe de meest sexy verleidster. Beiden halen meer dan 20% van de stemmen. Maar ook ruim 20% van de stemmers gaf een eigen suggestie. Hierbij vielen vrouwen met veel zelfvertrouwen op (ik of ikzelf) en werd ook Angelina Jolie vaak genoemd.

Bij de mannen stak George Clooney er met kop en schouders bovenuit (25%), gevolgd door Johnny Depp en Brad Pitt (beiden 15%). Uit de eigen suggesties blijkt dat sommigen gewoon erg tevreden zijn met de eigen partner.

In totaal hebben 532 bezoekers van www.romantischcadeau.nl het onderzoek ingevuld. 76 % van de deelnemers is vrouw en 24% man. 66% van de deelnemers vallen in leeftijdscategorieën jonger dan 34 jaar. Slechts 9% heeft geen relatie, 42% heeft een relatie, 24% woont samen en 25% is getrouwd.