Vijftienduizend euro voor Amersfoortse ondernemers


AMERSFOORT, 20100208 -- Het Amersfoortse investeringsbedrijf Zonnestraaltje looft een prijs uit van vijftienduizend euro voor een ondernemer of onderneming in Amersfoort die erin slaagt om een bestaande branche te veranderen. ,,Zonnestraaltje is een investeringsmaatschappij die als doel heeft om mensen op een andere manier naar de wereld te laten kijken", legt directeur Frank Perquin uit. ,,Juist als je anders duft te kijken zie je mogelijkheden die voor anderen verborgen blijven".

Perquin legt uit dat hij erop uit is om klantervaringen te verbeteren: ,,Er zijn veel gebieden waarin enorme uitdagingen liggen. Denk maar eens aan energievoorziening, bereikbaarheid e.d. En ook dichterbij zijn grote verbeteringen te behalen. In de politiek, de lokale media en de lokale economie. Er liggen overal enorme kansen". Zonnestraaltje is op zoek naar ondernemers en ondernemingen die de bestaande conventies aan hun laars lappen en buiten de gebaande paden durven treden. Het zijn volgens Perquin juist die ondernemers die onze toekomst bepalen.

,,Verandering is de enige constante. Op sommige gebieden is dat niet genoeg en is een doorbraak nodig. Ik stimuleer graag ondernemers die geen moeite hebben om hun kop boven het maaiveld uit te steken. Wij gaan op zoek naar ondernemers met goede plannen. Die gaan we helpen om hun dromen te realiseren. Met kennis, ondersteuning en indien nodig, een financiële injectie". Wie denkt een interessant plan te hebben dat in aanmerking komt voor ondersteuning kan contact opnemen met de investeringsmaatschappij via: plan@zonnestraaltje.nl. Algemene informatie over het fonds is te lezen op de website www.zonnestraaltje.nl





Ingezonden persbericht