Bewoners zorgcentrum Amstelveen in het zonnetje gezet


AMSTELVEEN, 20100208 -- De bewoners van `t Huis aan de Poel in Amstelveen werden afgelopen week flink in het zonnetje gezet met de komst van 400 exotische planten, genaamd "Festivall Grass". Deze opvallende nieuwe bladplanten zullen de komende tijd alle appartementen en algemene ruimtes van het zorgcentrum opfleuren.

De "Festival Grass" plant, is een opmerkelijke nieuwkomer door zijn superieure kleur, vorm en lange bloei eigenschappen. De adembenemend glanzende bladeren hebben een intense Robijn/Bourgogne kleur. Wanneer deze door de zon worden beschenen lijken ze dan ook als een regenboog te schitteren. Festival grass is ideaal voor zowel buiten als binnen en voorziet huis en tuin volop van kleur. De plant vereist bovendien zeer weinig onderhoud en is heel gemakkelijk te verzorgen.

De planten werden beschikbaar gesteld door Anthony Tesselaar International, distributeur en verkoper van hoogwaardige planten die speciaal worden geselecteerd om zo tuinieren gemakkelijk te maken voor de consument. "Ouderen hebben een leven lang hun bijdrage geleverd aan de groei & bloei van onze naties. Daarnaast *euren mensen op van de kleur en geur van bloemen en planten. Alle reden dus om deze bewoners eens in het zonnetje te zetten", aldus Tesselaar. Komende tijd zal dit project ook worden doorgezet naar andere zorgcentra in ons land.

Anthony Tesselaar