Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DAPHNE DECKERS GEEFT CATWALK- EN POSEERADVIES AAN BEZOEKERS MADAME TUSSAUDS AMSTERDAM

Amsterdam, 4 februari 2010 - Maandag 8 februari van 12.45 tot 13.30 uur kunnen gasten van Madame Tussauds Amsterdam gratis catwalk- en poseeradvies inwinnen bij model en presentatrice Daphne Deckers. Maandag wordt de catwalk voor het ronde raam op de Dam uitgebreid met beelden van supermodel Kate Moss en wereldberoemd couturier Jean Paul Gaultier.

Bezoekers kunnen de hele maand februari zelf deel uitmaken van 'Topmodels bij Madame Tussauds' en zich model tussen de modellen wanen. Zij staan er dan met Kate Moss, Doutzen Kroes en Elle Macpherson op de catwalk.

Daphne Deckers komt maandagmorgen speciaal naar de 'Topmodels in Madame Tussauds' om bezoekers catwalk- en poseeradvies te geven. Na de opening door Daphne Deckers zal een stylist de rest van de maand bezoekers uitdagen om een pose aan te nemen tussen deze beroemde topmodellen.

Kate Moss neemt eind van de maand weer een enkeltje Londen, want haar uitstapje is slechts tijdelijk. Ook het beeld van JP Gaultier vliegt terug, naar New York.



Ingezonden persbericht