LLiNK

Rotterdam, 05 februari 2010


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Anna Enquist

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Pieter Hilhorst op maandag 8 februari schrijfster Anna Enquist, naar aanleiding van haar nieuwe dichtbundel 'Nieuws van Nergens'.

In haar nieuwe bundel schrijft Anna Enquist over 'alles wat het leven genadeloos en groots, bitter en zoet maakt'. Pieter Hilhorst spreekt met haar over deze eerste dichtbundel in zes jaar. Daarnaast gaat Enquist in gesprek met de Amsterdamse wethouder Lodewijk Asscher over zijn boek 'De ontsluierde stad'.

In de uitzending schuift bovendien Chef Globalisering Evert Nieuwenhuis aan met nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van de globalisering. In de rubriek 'Zendtijd voor Culturele Partijen' aandacht voor de tentoonstelling The People United Will Never Be Defeated, over de relatie tussen kunst en politiek.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor de redactie,