Ingezonden persbericht


Persbericht

Vertegenwoordig je land tijdens de Everest Poker European Cup Populair gratis toernooi is voor de vierde keer op rij terug

Amsterdam, 8 februari 2009 - Een van de populairste Europese promoties van Everest Poker is terug! De pokerroom heeft aangekondigd dat de vierde editie van de Everest Poker European Cup (EPEC) van februari tot en met april wordt gehouden. De live finale is in mei. De EPEC-promotie is een van de paradepaardjes van Everest Poker, waar amateurs en beginnende spelers de kans krijgen te ervaren wat het betekent live poker te spelen tijdens een van Europa's grootste freerolls.

Teamverband
Ook dit jaar gaat de EPEC door met het ondersteunen van beginnende spelers uit heel Europa, maar deze keer mogen deelnemers hun land in teamverband vertegenwoordigen tijdens de live finale. Vijftien landen stellen elk een team van 15 spelers samen om, zonder kosten, hun deel van de prijzenpot van ¤ 100,000,- te winnen.

Kwalificatie
Online kwalificeren kan van februari tot april 2010 op www.everestpoker.com. In mei heeft, zoals inmiddels traditie is, de driedaagse live finale plaats in een zonnig Europees resort. Elk EPEC live finalepakket ter waarde van ¤ 2.000,- is goed voor een seat voor de live finale van de met ¤ 100.000,- gedoteerde Everest Poker European Cup, toegang tot de activiteiten tijdens het evenement en vergoeding van hotel- en reiskosten.

Succesvol
Duizenden Europeanen hebben de succesvolle en exclusieve EPEC toernooien van Everest Poker al eerder meegemaakt. De editie van 2010 belooft net zo plezierig en opwindend te worden als de voorgaande toernooien.

Over Everest Poker
Everest Poker is een van de weinige onafhankelijke pokerrooms die geen deel uitmaken van een netwerk en is daarnaast de exclusieve licentiehouder van haar pokersoftwaretechnologie. De pokerroom geldt als een van de drie populairste pokersites in Europa. Everest Poker besteedde als een van de eerste in Europa aandacht aan de Europese pokergemeenschap door een unieke en aantrekkelijke omgeving te bieden aan Europese spelers. Zij sponsort diverse belangrijke pokertoernooien in o.a. Duitsland en Frankrijk en organiseert satellietkwalificatietoernooien voor een aantal van de belangrijkste pokerevenementen in Europa. Inspelend op de vele niet-Engels sprekende pokerspelers over de wereld, heeft Everest Poker haar pokersoftware volledig vertaald in 11 talen. Daarnaast biedt Everest Poker spelersupport aan in 15 talen. Everest Poker is eigendom van Ultra Internet Media. Voor meer informatie kunt u naar: www.everestpoker.net.

Einde persbericht

Noot aan de redactie (