Ingezonden persbericht


WIN EEN STEM IN DE DISNEY FILM
TOY STORY 3

Hilversum, 8 februari 2010 Op 23 juni verschijnt de derde editie van de bioscoopfilm Toy Story. Bij Disney XD kunnen kids hun vader nomineren voor een echte rol in de voicecast van deze nieuwe Disney Pixar film. Via de website van Disney XD vindt een stemcasting plaats en de winnaar is te horen in de Nederlands gesproken versie van 'Toy Story 3'.

Vaders kunnen via www.disneyxd.nl meedoen aan de stemmentest en een geluidsfragment achterlaten. De stem die gewonnen kan worden is die van één van de groene legermannetjes. Maar niet alleen wint de vader een rol, zijn zoon of dochter wint een mooie videocamera waarmee tijdens het inspreken gefilmd kan worden en beiden winnen een meet&greet met een BN-er die een stem voor de film inspreekt. De geluidsfragmenten kunnen tot en met 26 maart ingestuurd worden.

De makers van de geliefde Toy Story films openen opnieuw de speelgoedbox met Disney/Pixar's Toy Story 3. Andy gaat studeren en het speelgoed is gespannen, want wat gaat er met hen gebeuren als Andy weg gaat? Ze zijn ervan overtuigd dat Andy nog steeds veel om zijn speelgoed geeft, omdat hij hen al die jaren heeft bewaard. Er ontstaat grote verwarring als Andy bijna al zijn speelgoed in een vuilniszak doet, waaronder Buzz, en Woody in een doos propt om mee te nemen naar de universiteit. Woody denkt dat zijn vrienden veilig op zolder verblijven, maar wanneer Andy's moeder zich vergist en de vuilniszak langs de weg zet, is het speelgoed in vreselijk gevaar. Gelukkig kunnen ze net op tijd vluchten. Het geschrokken speelgoed besluit zichzelf aan een kinderdagverblijf te schenken. Het speelgoed ziet het als een nieuwe start. Een mooie kans om kinderen weer gelukkig te maken en ervoor te zorgen dat er volop gespeeld wordt. Maar zo heerlijk blijkt het kinderdagverblijf niet te zijn! Er wordt gegooid en geslagen met onze helden waarna ze snel besluiten het dagverblijf te verlaten. Alleen is de ontsnapping nog niet zo makkelijk...

Op 5 mei verschijnen de eerste twee delen van de succesvolle film Toy Story voor het eerst in een 3D-versie op DVD. Disney XD is dé nieuwe televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! De nieuwe televisiezender is sinds 1 januari dagelijks te zien van 06.00 's ochtends tot 18.00 's avonds en digitaal 24 uur te ontvangen via UPC op kanaal 503.