Getronics

Getronics benoemt Andreas Ziegenhain in Board of Management

Getronics heeft Andreas Ziegenhain benoemd tot lid van de Board of Management, waar hij per 1 april aanstaande verantwoordelijk wordt voor de portefeuille International. Dat betekent dat de internationale klanten, Getronics Workspace Alliance, de landenorganisaties van Getronics en Service Partners onder zijn regie komen.

Andreas Ziegenhain (1965) komt van Siemens AG waar hij sinds 1999 in verschillende â vaak internationale - functies werkzaam was, zoals in de functie van CEO van Siemens IT Solutions and Services (SIS) voor Latijns Amerika en Azië. In zijn laatste functie was hij CEO van SIS, Duitsland. Ziegenhain werkte eerder 7 jaar voor McKinsey en bekleedde ook daar diverse managementfuncties.

Erik van der Meijden, CEO Getronics: âWij zijn er trots op dat Andreas ons team komt versterken. Hij is iemand met veel ervaring op het gebied van commercie en IT. En heeft bovendien ruime internationale ervaring opgedaan in diverse internationale rollen binnen Siemens. Met de toetreding van Andreas tot de Board of Management geven we verdere invulling aan onze internationale ambitie om wereldwijd een top 3 speler te worden op het gebied van werkplekdienstverlening.â Terug Print | Doorsturen | Vraag

Perscontact:

Patrice Hijsterborg Public Relations Tel +31 (0)88 660 5232

* © 2009 Getronics Nederland B.V. * Handelsregister 34115845, Amsterdam * Corporate legal notices

Getronics a KPN company

* Connectivity * Datacenters * Workspace * Consulting

* Internationaal * Pers * Werken bij * Locaties * Evenementen

____________________ Zoek