Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Wezep - Dure crèmes                                       |

De politie heeft zaterdagmiddag 6 februari in Wezep een 22-jarige Roemeense vrouw aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw werd door het winkelpersoneel betrapt echter wist zij te ontkomen. Korte tijd later werd ze alsnog door de politie aangehouden.


De diefstal werd rond 16:30 uur bij de politie gemeld. Winkelpersoneel van een drogisterij aan de Clematisstraat in Wezep betrapte de vrouw toen zij potjes crème had weggenomen. Zij sloeg op de vlucht en wist te ontkomen. De gealarmeerde politie kwam ter plaatse en heeft de vrouw korte tijd later aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep aangehouden. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau een mocht na verhoor weer na huis. Zij kreeg een boete van 70 euro opgelegd.

|     |Ermelo - Duo aangehouden na diefstal fietsen              |

De politie heeft zondagavond 7 februari twee mannen uit Putten aangehouden voor diefstal van twee fietsen.


Een oplettende getuige zag het duo rond 20:00 uur twee fietsen wegnemen bij het NS- station in Ermelo. Het tweetal zou twee fietsen hebben gestolen en met de fietsen in een auto zijn weggereden. Aan de Harmburgerweg zagen gealarmeerde agenten de auto rijden. Het tweetal werd staande gehouden en bleek in bezit van twee fietsen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. De mannen (22- en 45 jaar) werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de diefstal in onderzoek en is op zoek naar de eigenaren van de fietsen. De eigenaren kunnen zich melden via 0900-8844.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --