Ingezonden persbericht


Utrecht, januari 2010

Van keukenmeid tot dinerdiva
Food, friends & fun

Hoe krijg je het voor elkaar om een compleet diner voor je vriendje te koken, de tafel leuk te dekken en er ondertussen ook nog eens glamorous uit te zien? Het antwoord staat in Van keukenmeid tot dinerdiva van Jill Schirnhofer. Haar recepten zijn niet alleen makkelijk en snel te maken, de gerechten zien er ook nog eens super fabulous uit.

Na haar succesvolle My Life Is Sweet-schoolagenda brengt Jill nu ook een eigen kookboek op de markt. De achttienjarige vwo-scholiere verzamelde al haar favoriete recepten, maakte er stylish tekeningen bij en noteerde haar geheime beautytips. Het resultaat is Van keukenmeid tot dinerdiva. Een kookboek voor fashion girls die lekker willen (leren) koken.

In Van keukenmeid tot dinerdiva staan tientallen recepten maar ook tekeningen om zelf uitnodigingen of cocktailprikkers te maken. Het boek bevat ook nog eens notitiepagina's, menukaartjes en heel veel tips. Eiwit over van een recept? Gebruik het als basis voor een gezichtsmaskertje. Je vriendje komt voor het eerst eten? Dit zijn de do's & don'ts. Een spetterende summerparty met vriendinnen en jij als stralend middelpunt? Met Jill's recepten en tips lukt het allemaal.

Jill Schirnhofer: 'Uren in de keuken staan is niet mijn stijl, maar glamorous koken wel. Daarom vind je in 'Van keukenmeid tot dinerdiva' alles over food, beauty én fashion.'

Van keukenmeid tot dinerdiva
Jill Schirnhofer
Paperback, 112 pagina's
ISBN 978 90 6611 530 9
Prijs 14,95




Ingezonden persbericht