Rinnooy-Kan neemt boek 'De Brown Paper-methode' in ontvangst

09/02/2010 09:13

IvRM Communicatie BV

Bilthoven, 9 februari 2010 - Op het Slot Zuylen neemt SER-voorzitter Alexander Rinnooy-Kan het boek 'De Brown Paper-methode' in ontvangst. Onder toeziend oog van Aad Veenman (voorheen NS), Willemijn Maas (AVRO), Piet Klaver (President commissaris van TNT NV) en modern kapitalist Donald Kalff bieden de twee schrijvers, Wessel Berkman en Marcel van der Schaaff van The Brown Paper Company, het boek aan Rinnooy-Kan aan.

Het boek 'De Brown Paper-methode' belicht een effectieve methode om de talenten van medewerkers binnen organisaties goed te benutten en zo een verassend groot onbenut potentieel te ontsluiten. De bijeenkomst in Slot Zuylen, georganiseerd door jong managementorganisatie Nintes, was gewijd aan actuele thematiek, zoals de macht van aandeelhouders en de rol en integriteit van bedrijfsbestuurders. Het boek is uitgegeven door Business Contact in Amsterdam.

Over The Brown Paper Company

The Brown Paper Company ondersteunt organisaties bij het structureel verbeteren van hun resultaten. Dit doen zij door samen met hun opdrachtgevers een bottom up aanpak uit te rollen, die organisaties met dezelfde middelen aanzienlijk betere resultaten doet behalen. The Brown Paper Company laat zich op basis van de behaalde operationele resultaten afrekenen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.brownpapercompany.nl

http://www.ivrm.nl