Nieuwe Marketing Directeur Neopost


ALMERE, 20100209 -- Neopost, innovator en marktleider op het gebied van high-tech oplossingen voor mail- en documentverwerking - maakt de benoeming bekend van Johan van Duijne tot Marketing Directeur. Van Duijne (37) is sinds 1 februari 2010 verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen Neopost Nederland.

Van Duijne bekleedde in het verleden verschillende sales en marketing functies bij organisaties als Neopost Technologies en Kern (Ruys). Bij Neopost Technologies was hij werkzaam als Leader Group Operational Marketing Document Systems. Van Duijne: "Dit is een prachtige stap in mijn carrière. De Neopost organisatie en de markt zijn voor mij zeer bekend terrein. Deze markt verandert snel en op zeer interessante wijze. Het is een mooie uitdaging om Neopost BV zich in deze markt te laten onderscheiden als specialist, marktleider en innovatieve partner."

Hans de Jong, Algemeen Directeur Neopost BV: "Neopost wil als organisatie investeren in ervaren en deskundige mensen. De benoeming van Johan is vooral gestoeld op zijn jarenlange internationale ervaring als specialist op het gebied van documentsystemen. De ervaring en expertise die Johan met zich meebrengt, zullen er zeker toe bijdragen dat de realisatie van onze doelstellingen in een stroomversnelling gaat komen. Daar ben ik van overtuigd."

NEOPOST
NEOPOST is Europees marktleider en wereldwijd de één na grootste leverancier van mailoplossingen. De organisatie heeft vestigingen in 15 landen en meer dan 5.400 medewerkers. In 2008 werd er een jaaromzet behaald van ¤918 miljoen. De Neopost-producten en -diensten worden verkocht in meer dan 90 landen en de groep is één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van postkamerapparatuur en logistieke oplossingen. Neopost biedt technologisch geavanceerde oplossingen als frankeer-, couverteer-, adresseersystemen en briefopeners, alsmede oplossingen voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. De organisatie heeft daarnaast een volledig dienstenpakket op het gebied van consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris.

Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com





Ingezonden persbericht