Gemeente Voerendaal

\ 8/2/2010 - Sleuteloverdracht Borenburg

Op maandag 1 februari ontvingen Ron en Leona van Leeuwen uit handen van wethouder Pierre Verbraak officieel de sleutel van Cultureel Centrum de Borenburg. Zij willen het Cultureel Centrum commercieel exploiteren en tevens zorg dragen voor een veilige thuishaven voor de Voerendaalse verenigingen.

Om vorenstaande combinatie zo optimaal mogelijk in te vullen vindt er een verbouwing op de begane grond plaats. Het café zal een metamorfose tot restaurant ondergaan met de naam 'Eerlijk en Lekker'. De vergaderzalen op de benedenverdieping worden samengevoegd tot één smaakvolle zaal die uitermate geschikt is voor feesten en partijen, waar de bestaande grote zaal te groot is.
De eerste verdieping staat met de nieuwe exploitatie volledig ter beschikking van de verenigingen die voor hun natje en droogje voortaan terecht kunnen aan de nieuw te realiseren bar in de foyer. Het geheel zal sfeervol worden aangekleed in een authentiek landelijke stijl met moderne accenten.

Met dit concept en hun gedreven enthousiasme hopen Ron en Leona de Borenburg weer als Cultureel Centrum van Voerendaal en daarbuiten op de kaart te zetten.