Gemeente Andijk


Tim Knol op 27ste Dijkpop festival

11-02-2010
Naast de grote namen als Bløf, Miss Montreal en Drive like Maria is ook Tim Knol deze zomer te zien op het Dijkpop festival. Tim Knol is een singer-songwriter uit Hoorn welke momenteel samen met zijn band het hele land versteld doet staan van zijn warme stemgeluid.

Dit 20 jarige supertalent timmerde de afgelopen jaren met zijn vrienden in het bandje Be Right Back al flink aan de weg. Zo opende hij in 2007 als leadzanger van deze band al een keer het Dijkpop festival. Nu reikt zijn faam inmiddels al ver buiten West-Friesland. Onlangs stond hij in een bomvol Paradiso en zijn eerste plaat wordt in de muziekindustrie met buitengewoon veel enthousiasme ontvangen. Zijn zwoele stemgeluid zal menigeen doen genieten op deze mooie zomerse festivaldag in juli.

De online kaartverkoop voor het Dijkpop festival is inmiddels gestart. Speciaal voor de snelle beslissers heeft de organisatie 500 vroege vogelkaarten in de voorverkoop gedaan, die EUR 5,00 goedkoper zijn dan de reguliere entreetickets van EUR 22,50. Bestel deze vroege vogelkaarten snel, want op=op.

Surf naar www.dijkpop.nl, bestel je vroege vogelkaarten en verzeker je alvast van een fantastische festivaldag.

Tot 10 juli, tot Dijkpop!

template afbeelding

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |