Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kernenergie: plaatsbepaling van een omstreden energiebron

Energy Delta Institute, energy business school uit Groningen, organiseert op 11 februari in het Hampshire Hotel Plaza een discussieavond voor de energiewereld. De plaats van én de visie op kernenergie wordt gepeild onder de energieprofessionals. Is er een toekomst voor kernenergie in Nederland of is het een reeds gepasseerd station?

Groningen, 4 februari 2010

Energy Delta Institute (EDI) organiseert dit energie event ter gelegenheid van de viering van de 25ste editie van haar opleidingsprogramma 'Gaswaardeketen'. Organisaties als Delta N.V., de exploitant van Nederlands enige kerncentrale, Clingendael International Energy Programme en Greenpeace geven hun voor- en tegenargumenten in een panel.

Alumni en relaties van EDI uit de energiebranche komen om te discussiëren over de rol van kernenergie en de ontwikkelingen. 'We zijn blij om de energie professionals dichter bij elkaar te brengen in events als deze. Sinds kort organiseren wij ook events en seminars voor de energiesector, als aanvulling op ons opleidingsportfolio. Hierdoor kunnen we onze relaties, in een zeer kort tijdsbestek, van actuele kennis en ontwikkelingen voorzien over diverse onderwerpen uit de energie sector', aldus prof. Dr. Catrinus Jepma, president Energy Delta Institute.