NCRV

Man bijt hond

Naar de boerderij voor een pittige workout

Vrijdag 12 februari 2010

18.50 uur, Nederland 2

De bijna tachtigjarige Diny de Wilde probeert Nederland weer te herinneren aan de goede voornemens om meer te bewegen en af te vallen. Zij gaat daarom naar bedrijven om werknemers te porren om mee te doen aan een pittige workout. Vrijdag gaat ze voor het NCRV-programma Man bijt hond naar een biologische boerderij (foto). Haar motto is duidelijk: âDoor Diny straks weer strak in zwembroek en bikiniâ.

De Man bijt hond-nieuwsjager gaat op jacht naar het nieuws in Kamerik

âHond aan tafelâ schuift aan bij een echtpaar waarvan de zoon langs is gekomen om een hapje mee te eten. Hij is vrijgezel en volgens moeders is dat misschien niet zo gek: ze kent haar zoon en denkt dat hij wel gelukkig is met een beetje vrijheid. Want geluk zit in jezelf zegt ze en als je met jezelf gelukkig bent, dan pas kun je dat ook delen met een ander.

In de reallife soap âMandy, op eigen benenâ een kennismaking met Mandyâs vader. Hij kweekt vogeltjes in de schuur. Hij heeft er nooit mee gezeten dat hij een kind heeft met een beperking. Hij zou Mandy voor geen goud willen missen en zegt dat âzoân kindâ juist een heleboel liefde en warmte in het gezin brengt.