Gemeente Leidschendam-Voorburg


Onjuistheid in brief aan bewoners Voorburg-Noord


12 februari 2010 - Bij de bewoners van de wijk Voorburg-Noord is een brief bezorgd door de firma Bakels + Ouwerkerk. De brief van Bakels + Ouwerkerk gaat over woningverbetering in Voorburg-Noord. Helaas staat in deze brief een storende fout. Het is niet juist, dat u een meerjarenonderhoudsplanning moet opstellen voor het aanvragen van een subsidie en/of een stimuleringslening. Wel is een bouwkundig opnamerapport verplicht dat namens de gemeente Leidschendam-Voorburg wordt opgesteld door de firma Bouwkundig VvE-Beheer voor het aanvragen van subsidie en/of een lening.

De gemeente Leidschendam-Voorburg onderhoudt geen enkele relatie met dit bedrijf. Informatie over het project Bouw mee aan Voorburg-Noord ontvangt u uitsluitend op briefpapier van de gemeente, via door de gemeente opgestelde nieuwsbrieven of via de website www.bouwmeeaanvoorburgnoord.nl.

Voor vragen kunt u op dinsdagmorgen en donderdagmiddag ook terecht in wijkcentrum de Driesprong aan de Van Faukenbergsestraat 1 in Voorburg-Noord of bellen naar (0900) 2020 510 ( 0,10 per minuut).