Politie Gelderland-Zuid

Politie start onderzoek na aantreffen dode man

Kesteren, 12-02-2010 o Donderdagmiddag is het levenloze lichaam van een tot nu toe nog onbekende man aangetroffen. De man lag in zijn woning, een appartementencomplex aan de Stationsstraat in Kesteren. De politie is het onderzoek gestart met 20 rechercheurs.

Een medekamerbewoner die al enige tijd niet meer op het adres was geweest, trof het levenloze lichaam van zijn kamergenoot aan en waarschuwde de politie. De politie gaat uit van een misdrijf. De forensische recherche is donderdagmiddag gestart met een uitgebreid sporenonderzoek op de plaats waar het lichaam is aangetroffen.

Op dit moment kan nog niets gemeld worden over de identiteit van de persoon die is aangetroffen. Zaterdag wordt sectie verricht op het stoffelijk overschot. Zodra er meer informatie is over dit onderzoek, berichten wij daarover op de politiesite van het korps Gelderland-Zuid.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 12-02-2010 11:47 | © Regio Gelderland-Zuid |