Gemeente Tiel


360 graden ondersteboven door Tiel

Virtueel door de gemeente Tiel? Kan dat? Vanaf nu dus wel! Op startpagina van deze site is een virtuele tour door Tiel te vinden. Hiermee kan iedereen vanachter de PC een bezoek brengen aan Tiel, Wadenoijen, Kapel Avezaath en Zennewijnen en zien hoe boeiend deze stad en z'n omgeving is.

Tiel kan ook echt van een andere kant bekeken worden, want in de virtuele Tour zijn 360 graden foto's te zien. Deze zijn vanuit de lucht gemaakt, vanuit een auto, maar ook zijn diverse bijzondere gebouwen van binnen te zien, zoals: de Sint Maartenskerk, de Caeciliakapel, het Kantongerecht, schouwburg Agnietenhof, het Ambtmanshuis, de raadszaal, het Flipje museum en Stijlkamer, de Zaak van de Stad, het Waterschapsgebouw, de kerken van Wadenoijen en Kapel Avezaath, ziekenhuis Rivierenland, de brandweerkazerne, het Lingecollege en Beursplein Rivierenland.

Naast gebouwen is ook een aantal bijzondere plekken te bezoeken als het Hertenkamp, de Ambtmanstuin, de verkeerstoren, het sluizencomplex en het NS Station.