Vitality Campus in Vancouver schaatsend geopend

12/02/2010 12:53

Achmea Divisie Zorg

Met het neerzetten van de eerste tijd op de schaatssimulator heeft Erben Wennemars, ambassadeur van NOC NSF, het startsein gegeven van de Vitality Campus tijdens de Winterspelen in Vancouver. Dit gebeurde onder luide aanmoedigingen van Erica Terpstra en veel enthousiaste bezoekers. Zij konden bijna niet wachten om ook actief te zijn en kennis te maken met hoe je een gezondere leefstijl kunt ontwikkelen.

Erica Terpstra sprak uit dat zij trots is op dit initiatief van Unilever en Zilveren Kruis Achmea. "Fantastisch dat bezoekers tijdens een sportevenement als de Spelen meer kunnen leren over hun eigen vitaliteit, allerlei aspecten van gezondheid, bewegen en innovatie kunnen beleven. En natuurlijk hun eigen prestaties kunnen vergelijken met die van topsporters."

Voordat de ervaring met vitaliteit voor alle bezoekers van het Holland Heineken House van start kon gaan op de verschillende onderdelen van de Vitality Camous, werd door Erica Terpstra en Erben Wennemars een mooie vitaliteitswens op de wensboom geplakt.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vitalitycampus.nl