Gemeente Boarnsterhim


Fotowedstrijd gemeentegids Boarnsterhim

In de zomer van 2010 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Boarnsterhim. Deze keer willen we de gids niet alleen vóór u maken, maar ook mét u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. De drie winnende foto's worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van EUR 75,= (eerste plaats), EUR 50,= (tweede plaats) en EUR 25,= (derde plaats). De beste foto wordt bovendien geplaatst op de voorpagina van de gemeentegids.
Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u vóór 30 maart uw foto(`s) sturen naar gemeente@boarnsterhim.nl, t.a.v. Richtsje Stornebrink onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd, houd u dan rekening met de volgende criteria:

- Alléén inwoners van de gemeente Boarnsterhim kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;

- Per persoon mogen maximaal drie foto's worden aangeleverd;
- Medewerkers van de gemeente Boarnsterhim zijn uitgesloten van deelname;

- De foto's moeten genomen worden in deze gemeente, en moeten herkenbaar zijn voor de inwoners van (de dorpen van) de gemeente Boarnsterhim;

- De foto's moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.

De gemeente Boarnsterhim kan de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, Op 'e Hichte en overige folders, flyers of brochures.
Bij het fotograferen van personen dient u vóóraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto's.

De winnaars krijgen vooraf bericht en worden uitgenodigd voor het in ontvangst nemen van de prijs.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling communicatie, mevrouw Richtsje Stornebrink, via e-mail gemeente@boarnsterhim.nl of tel. (0566) 629 214.