Gemeente Krimpen aan den IJssel


* MyVictory! Programma voor tieners met overgewicht

MyVictory! Programma voor tieners met overgewicht

Vanaf Maart 2010 is het voor tieners met overgewicht weer mogelijk het begeleidingsprogramma MyVictory te volgen: Een multidisciplinair programma dat ingaat op beweging, voeding en FUN! Tieners leren en ervaren in zeven maanden dat gezond en actief leven leuk en belangrijk is. Wegens het grote succes van MyVictory in de voorgaande jaren start Healthcenter MyMove weer met MyVictory!

MyVictory is een samenwerking van de gemeente Krimpen a/d IJssel, Healthcenter MyMove en dieëtist. MyVictory wordt gecoördineerd door Healthcenter MyMove. Het programma van MyVictory is geheel op jongeren gericht en sluit aan bij de taal van jongeren. Doel van dit actieprogramma is een toename van het aantal kinderen met een gezond gewicht.
MyVictory duurt ongeveer zeven maanden. Het programma bestaat onder meer uit wekelijks samen sporten en bovendien leren de deelnemers in de groepsbijeenkomsten Ontdek je Snackje en Move op interactieve wijze veel over gezond leven. Bovendien krijgen ze praktische tips en adviezen op het gebied van voeding en beweging. Ook de ouders worden actief bij de bijeenkomsten betrokken.

De inschrijving voor MyVictory is geopend. Tieners met overgewicht in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven. Er zijn 15 plaatsen per groep beschikbaar.
Kijk voor informatie op de website van MyMove of neem contact op met Healtcenter MyMove via telefoonnummer 0180-580522. Kosten bedragen EUR 219,-