Bijna 200 'Vancouver Reporters' op WaarBenJij.Nu

12/02/2010 14:36

EasyApps

Deze week lanceerde online reiscommunity WaarBenJij.Nu de Winterspelen2010 Groep: een pagina op WaarBenJij.Nu die in het teken staat van de Olympische Winterspelen. Binnen de groep zijn er méér dan 170 burgerjournalisten die schrijven over alle ins & outs uit het Olympisch epicentrum. De inmiddels meer dan zesduizend volgers van deze groep blijven op de hoogte van de Winterspelen door verslagen, foto's en twitterberichten van supporters, sporters en werknemers van oa. het Holland Heineken House.

Wat beleven de supporters tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver? Hoe gaat het eraan toe in het Holland Heineken House? Deze vragen worden beantwoord in de Winterspelen2010 Groep op WaarBenJij.Nu: www.winterspelen2010.waarbenjij.nu. Hier plaatsen Nederlanders in Vancouver verslagen en foto's over hun belevenissen aldaar. Daarnaast kan men binnen deze groep het Olympisch programma-overzicht en de uitslagen bekijken, evenals de twitterberichten van oa. Erben Wennemars, Annette Gerritsen en Simon Kuipers. Naast verslagen uit Vancouver zijn ook de Olympische belevenissen vanuit andere landen te lezen. Hoe beleven reizigers bijvoorbeeld de 1500 meter schaatsen op het strand van Curacao, met een cocktail in de hand?

WaarBenJij.Nu: altijd 'reporters' ter plaatse

Met de Winterspelen2010 Groep maakt WaarBenJij.Nu slim gebruik van haar netwerk, met reizigers verspreid over de gehele wereld. De verslagen van de 'Vancouver Reporters' zorgen voor een leuke en interessante aanvulling op de gangbare Olympische berichtgeving. In het verleden heeft dit netwerk van 'burgerjournalisten' al meerdere malen voor interessante verslagen en invalshoeken gezorgd, bij gebeurtenissen zoals recentelijk de overstromingen in Peru en de aardbeving in Haïti.

Over WaarBenJij.Nu

Op reiswebsite WaarBenJij.Nu houden reizigers contact met het thuisfront en met andere reizigers, door het plaatsen van verslagen, foto's en video's. WaarBenJij.Nu bestaat sinds 2003 en is met jaarlijks meer dan 35 miljoen bezoeken uitgegroeid tot de grootste online reiscommunity van Nederland. In zeven jaar tijd evolueerde de site van online reisdagboek naar de reiscommunity die het nu is. Moederbedrijf Easyapps is met wobistdujetzt.com en whereareyou.net ook actief op de Duitse en Engelse markt. Bij Easyapps zijn momenteel 12 personen werkzaam.





http://www.winterspelen2010.waarbenjij.nu