Ingezonden persbericht


11 november 2009

Persbericht

Weekend om Heilige Geest beter te leren kennen op De Betteld

Zo veel christenen verlangen ernaar om de Heilige Geest beter te leren kennen, aldus de organisatie 'Geboren om vrij te zijn'. Daarom organiseert zij samen met conferentiecentrum De Betteld het ´Heilige Geest Weekend´ op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari op De Betteld te Zelhem. De toegang is gratis.

In de Bijbel belooft God dat Hij Zijn Geest op al wat leeft zal uitstorten (Joël 2:28). Martin Koornstra, Wilkin van de Kamp en Willem J. Ouweneel geloven dat dit weekend u kan helpen om uw relatie met de Heilige Geest te verfrissen en te verdiepen. Een weekend waarin u mag ontdekken en ervaren dat de Heilige Geest de Vader en de Zoon in u vertegenwoordigt.

Spreker Martin Koornstra heeft na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als Hoofd Jeugdwerk in de Vrije Baptistengemeente in Drachten samen met zijn vrouw Karin de stichting 'Royal Mission' opgericht. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in jeugdkerken, jeugdevents en conferenties. Wilkin van de Kamp is samen met zijn vrouw Aukje voorganger van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Hij is schrijver van verschillende boeken, oprichter van 'Geboren om vrij te zijn' en houdt in binnen- en buitenland conferenties over hoe mensen hun vrijheid in Christus kunnen ontvangen. Willem Ouweneel is gepromoveerd in de biologie, de filosofie en de theologie en doceert aan verschillende instellingen (Evangelische Hogeschool, Evangelische Theologische Faculteit, Evangelische Theologische Academie). Ook houdt hij preken en Bijbellezingen door het hele land. Daarnaast schrijft hij veel; momenteel is hij bezig met een 10-delige reeks over de christelijke leer.

In een achttal samenkomsten waaronder een genezingsdienst en een zalvingsdienst worden bezoekers van dit weekend onderwezen, toegerust en uitgedaagd om de Heilige Geest beter te leren kennen en dagelijks met Hem te wandelen. Muzikale medewerking zal worden verleend door de Come Together Band. De algehele leiding van het 'Heilige Geest Weekend' is in handen van Wilkin van de Kamp en het team van 'Geboren om vrij te zijn'.

Mensen worden van harte uitgenodigd dit Weekend over de Heilige Geest bij te wonen. De conferentie (inclusief koffie, thee en lunch) is geheel gratis. Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden terecht op www.betteld.nl. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld is gevestigd aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht