Ingezonden persbericht


Alkmaar, 2 februari 2010

PERSBERICHT

Zesdaagse sfeer weer terug in Sportpaleis Alkmaar!

Maar liefst 16 koppels uit 8 verschillende landen zullen op 12, 13 en 14 februari a.s. wederom strijden om de hoogste eer in de UIV-Cup finale Aan diverse verschillende zesdaagsen in Europa is een competitie verbonden. De beste acht koppels uit deze competitie, aangevuld met 8 Nederlandse koppels zullen elkaar vinden in het Sportpaleis Alkmaar, waar zij tijdens drie dagen de finale gaan rijden.

De wedstrijden worden spannend en spectaculair, met o.a. koppelwedstrijden, scratch, leidersrace, puntenkoers, keirin, sprint, etc. En niet te vergeten de bekende "jachten" die voor nog meer actie en spanning zullen gaan zorgen. Dit evenement is wederom een unieke kans om kennis te maken met wedstrijden zoals die al jaren in zesdaagsen worden verreden. Dit zijn jonge renners tot drieëntwintig jaar, die allemaal maar één ding willen en dat is het beste van zichzelf naar boven halen. Al deze jonge kerels willen heel graag rijden in de grote echte zesdaagsen en daarvoor is nou juist deze UIV CUP in het leven geroepen.

Als u een stevige bries amateur zesdaagsen sfeer wilt opsnuiven, dan mag u niet twijfelen, maar zeker plaatsnemen op de verwarmde tribunes rond de piste van Sportpaleis Alkmaar op 12, 13 en 14 februari. U zult er geen spijt van krijgen.

Het geheel wordt muzikaal omlijst door de alom bekende zesdaagse DJ Robert Keemink. www.feest-dj.com Organisatie i.s.m. WV Alcmaria Victrix

De entree voor volwassenen is slechts E 7,50 per persoon per dag. Jeugd t/m 14 jaar E 2,50 per dag.

Passe-partout E20.- per persoon voor 3 dagen. Korting met de Alkmaar Pas E 2,50 op de volwassenen prijzen.

Volg onze website www.sportpaleis-alkmaar.nl voor meer informatie over het programma en deelnemers. Alle informatie onder voorbehoud.


Noot voor redacties




Ingezonden persbericht