Ingezonden persbericht


Frank van der Woude verlaat Qurius Raad van Bestuur

Zaltbommel, 12 februari 2010 - In onderling overleg treedt Frank van der Woude, COO en tot 1 januari 2010 verantwoordelijk voor de Nederlandse operatie, per heden terug uit de Raad van Bestuur van Qurius NV. Hij zal tot 1 mei 2010 als adviseur aan Qurius verbonden blijven. De functie van COO zal in het licht van de voorziene strategie en bestuursstructuur komen te vervallen.

Leen Zevenbergen, CEO: "We streven naar een wendbare, platte organisatie, met korte lijnen naar markt en medewerkers. De landenmanagers zullen onder mijn directe verantwoordelijkheid vallen, waarmee de verbinding tussen strategie en operatie gewaarborgd is.

Qurius Nederland is onder de verantwoordelijkheid van Frank van der Woude uitgegroeid tot een dominante en winstgevende Microsoft partner binnen de Nederlandse markt. Wij danken Frank voor zijn inzet en bijdrage en wensen hem veel succes voor de toekomst."

Einde bericht

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Qurius telt ongeveer 900 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland en Oostenrijk, Engeland, Italië, Nederland, Spanje en het near shore development centre in Tsjechië bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 108.030.023 aandelen uitstaan. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact