Vlaming droomt van Valentijn met Koen of Erika

12/02/2010 05:00

Just-Eat België bvba

Als het van de Vlaamse man afhangt, dan deelt hij op Valentijn zijn pizza met Erika Van Thielen. De vrouwen zijn dan weer meer gecharmeerd door zanger-presentator Koen Wauters. Wie de Vlaming het liefst niet aan tafel wil met Valentijn is Miss Belgian Beauty organisator Ignace Crombé, op de voet gevolgd door Linda "De Slimste Mens ter wereld " de Win én entertainer Eddy Wally. Dat blijkt uit een rondvraag bij de bezoekers van de etenbestelsite Just-Eat.be.

Zondag is het Valentijn en naar aanleiding van de jaarlijkse hoogdag van de liefde polste Just-Eat bij zijn bezoekers naar de Bekende Vlamingen met wie ze dolgraag eens een pizza zouden delen op Valentijn. Of zelfs een tikkeltje meer.

De schoonste mens

Als men een persoon moet kiezen om mee te eten, dan blijkt schoonheid nog steeds een niet te versmaden element. De meestbegeerde vrouw met Valentijn is Erika van Thielen, die bij bijna 30 procent van de mannen in de smaak valt. Ze wordt op de voet gevolgd door Ann van Elsen, en Lien van de Kelder maakt de top drie compleet. Opmerkelijk is dat 5 procent toch nog voor zijn eigen vriendin kiest. Bij de mannen doet Wim de Vilder het ook beter dan bij de vrouwen.

SOS Koen

Bij de vrouwelijke respondenten kwam Koen Wauters als overwinnaar uit de strijd. Twintig procent van de vrouwen zet hem in haar top drie. Stan van Samang en Peter Van Asbroeck halen ook nog het Valentijnpodium. SOS Piet en Gunter Lamoot vallen net naast het podium en ook Regi Penxten kregen onvoldoende handjes in de lucht. Bent Van Looy blijkt geen ideale Valentijn te zijn. Hij kreeg, enigszins verrassend, minder dan 1% van de vrouwelijke stemmen achter zijn naam.

"Nooit van mijn leven"

Just-Eat peilde ook naar de personen die men het liefst niet tegen het lijf wil lopen met Valentijn. De beide seksen zijn het hier roerend eens. Meer dan 15 procent ziet Miss Belgian Beauty organisator Ignace Crombé het liefst niet komen. Ook voor Linda de Win en Eddy Wally is de kans groot dat ze voor een gesloten deur zullen staan.

De lijstjes:

Top 10 vrouwen

1. Erika Van Thielen

2. Ann van Elsen

3. Lien Van de Kelder

4. Evy Guyaert

5. Lynn Wesenbeek

6. Geena Lisa

7. Ann Lemmens

8. Linda De Win

9. Goedele Liekens

10. Roos van Acker

Top 10 mannen

1. Koen Wauters

2. Stan Van Samang

3. Peter van Asbroeck

4. Gunther Lamoot

5. Ronny Mosuse

6. Regi Penxten

7. SOS Piet

8. Peter Van De Veire

9. Kamagurka

10. Philippe Geubels

Flop 10 overall

1. Ignace Crombé

2. Linda De Win

3. Eddy Wally

4. SOS Piet

5. Gunter Lamoot

6. Regi Penxten

7. Karl Van Nieuwkerke

8. Will Tura

9. Natalia

10. Boer Charel

Over Just-Eat

Just-Eat werd in 2001 in Denemarken opgericht en is, met meer dan 8000 aangesloten restaurants, de grootste website voor het bestellen van afhaalmaaltijden in Europa. De dienst is momenteel beschikbaar in Nederland, Denemarken, Groot-Brittannië, Zweden, Ierland, Noorwegen en Canada.. Elke maand routeren ze in Europa meer dan een miljoen maaltijden naar restaurants. In België zijn op dit moment 145 restaurants aangesloten.

Contact:

mvs@just-eat.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel