Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Titel 'Commercieel Directeur van het Jaar' voor het eerst naar een vrouw Esmée Ficheroux van Tempo-Team wint SMA Award

Amsterdam, 12 februari 2010 - Esmée Ficheroux, Commercieel Directeur bij Tempo-Team, is donderdagavond 11 februari uitgeroepen tot 'Commercieel Directeur van het Jaar 2009'. Zij ontving de onderscheiding tijdens het jaarlijkse SMA Sales Event in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Sales Management Association (SMA) reikt deze titel al 38 jaar uit. Nog nooit eerder ging een vrouwelijke kandidaat er met de prijs vandoor.

De heer Camps, bestuursvoorzitter van Berenschot en juryvoorzitter voor de SMA Awards, roemde Esmée Ficheroux om haar vermogen om de gekozen strategie van co-creatie met de klanten van Tempo-Team echte invulling te geven. "Daarnaast is zij een zeer inspirerende manager die zakelijkheid en betrokkenheid prima weet te combineren."

Esmée Ficheroux (41) werkt al 18 jaar bij Tempo-Team. Toen ze in 1992 begon als intercedent werd de basis gelegd voor haar arbeidsethos, waarin passie en doorzettingsvermogen belangrijke kernwoorden zijn. "Het besef dat je met volharding iets voor elkaar kunt krijgen, lokaal maatschappelijk én in commercieel opzicht, heeft een diep anker van passie voor dit vak bij mij geslagen," aldus Ficheroux.

Na diverse carrièrestappen startte zij in 2005 als Commercieel Directeur en zorgde voor grote hervormingen. Ze bouwde een centraal geleide commerciële organisatie, de SAM club (Sales en Account Management), vanaf de grond op. Waar voorheen met name vanuit lokaal ondernemerschap gewerkt werd, kwam er nu een model met landelijke accountaansturing in zeven strategische branches. Door te investeren in kennis, innovatie en partnership met klanten wist Tempo-Team zijn concurrentiepositie te versterken.

Over Tempo-Team
Met 1800 eigen medewerkers, 300 vestigingen en ongeveer 35.000 mensen dagelijks aan het werk is Tempo-Team de tweede arbeidsbemiddelaar in Nederland. Daarnaast zijn we actief in België en Luxemburg. Tempo-Team biedt een compleet aanbod van diensten op het gebied van arbeid: uitzenden, professionals, inhouse services, payrolling, outsourcing en employability. Met deze HR-diensten specialiseren wij ons in het bijzonder in de sectoren Logistiek, Food, Industrie, Horeca & Catering, Overheid, Gezondheidszorg, Financiële Dienstverlening en Teleservice.

Tempo-Team is partner van War Child en VSO. Hierdoor leveren wij een professionele bijdrage aan projecten in ontwikkelingslanden waarmee de levensomstandigheden van vele duizenden volwassenen en kinderen worden verbeterd.

Tempo-Team is onderdeel van Randstad Holding NV. Uitgebreide informatie treft u op www.tempo-team.nl.



Ingezonden persbericht