Ingezonden persbericht


Kraak-Vers herintroduceert hét broodbeleg van vroeger

's Gravenzande, 12 februari 2010 -- Al sinds de jaren '50 is kokosbrood in Nederland populair als broodbeleg. Als leverancier van gesneden broodbeleg vond Kraak-Vers het jammer dat deze Hollandse traditie min of meer vergeten wordt in de bedrijfscatering. Daarom introduceert Kraak-Vers deze klassieke verleiding in een handige eenpersoonsverpakking.

Kokosbrood van Kraak-Vers wordt verpakt per twee plakjes en is verkrijgbaar in drie smaken; naturel, framboos en vanille met rozijnen. Het klassieke broodbeleg is een natuurzuiver product, een bron van voedingsvezels en bovenal erg lekker. Het kokosbrood wordt gemaakt van de lekkerste kokos, van kokosnoten die afkomstig zijn uit onder andere Zuid-Oost Azië, vooral Indonesië en de Filippijnen.

Nieuwe concepten

Het kokosbrood is één van de nieuwe productconcepten van Kraak-Vers. Dit concept blijft dicht bij de filosofie van Kraak-Vers: vers, ambachtelijk bereid en heerlijk. Om de gast en consument te blijven verrassen, werkt Kraak-Vers voortdurend aan productontwikkeling. Voor 2010 staan dan ook nog meer productintroducties gepland.

Kraak-Vers

Kraak-Vers is dé leverancier voor dagvers hartig beleg, met pure producten voor ontbijt, lunch en tussendoor. In het bedrijf in 's-Gravenzande worden de producten dagelijks vers gesneden.

Noot voor de redactie (