Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE
Valentijn 2010: Peter Donkersloot schildert kinderen voor Haïti Hoogste bieder krijgt uniek portret

Naar aanleiding van Valentijnsdag vroeg datingcommunity MAD Company haar leden met welke bekende vrijgezel zij graag een keer aan tafel wilden. Uit de verrassende uitkomst blijkt dat de meeste mannen dagdromen over een rendez-vous met schrijfster Saskia Noort terwijl de meeste vrouwen graag kunstenaar Peter Donkersloot willen ontmoeten. Als gebaar voor Valentijn biedt Donkersloot aan een speciaal kinderportret te schilderen en de opbrengst van het portret te doneren aan het Haïti noodhulp project van PLAN Nederland.

Nederlandse vrijgezelle vrouwen dromen van Donkersloot de single mannen van Saskia Noort De top 3 bij de vrouwen:

1. Kunstschilder Peter Donkersloot

2. Presentator Jort Kelder

3. Acteur Johnny de Mol
De top 3 bij de mannen:

1. Schrijfster Saskia Noort

2. Actrice Carice van Houten

3. Presentatrice Bridget Maasland

Hoogste bieder krijgt bijzonder portret
Toen Donkersloot de eervolle vermelding ter ore kwam bood hij aan bijzonders terug doen. Alleenstaande ouders die een goede daad willen verrichten voor Haïti en daarnaast hun kindje(s) geportretteerd willen zien door kunstenaar Peter Donkersloot kunnen vanaf vandaag een online bod plaatsen op de site - www.madcompany.nl De sluitingsdatum van de online veiling is op 28 februari. De hoogste bieder mag met zijn kindje(s) naar het atelier van Donkersloot om zijn kroost te laten vereeuwigen.

Haiti
Het gehele geldbedrag van het hoogste bod komt ten goede aan het Haïti noodhulp project van Plan Nederland .Op de vraag of nu nog doneren aan Haïti niet mosterd na de maaltijd is, antwoordt Donkersloot: "Dat de meeste media-aandacht alweer is verschoven kan nooit betekenen dat de problemen zijn opgelost. Integendeel." Plan Nederland is uiteraard blij met dit gebaar: "Ik kan volledig beamen dat het geld heel hard nodig is voor de duizenden getroffen kinderen en hun families in een land dat grotendeels verwoest is", aldus de woordvoerder van Plan Nederland. Einde persinformatie.