Gemeente Berkelland


Koninklijke Militaire Kapel `Johan Willem Friso' geeft 12 februari concert in Eibergen

De Pickerhal aan de Kerkstraat in Eibergen is op vrijdagavond 12 februari de plaats waar militaire muziek hoogtij viert. Vanaf 20.00 uur treedt de Koninklijke Militaire Kapel `Johan Willem Friso' op met een gevarieerd programma. Voor het concert zijn gratis toegangskaarten af te halen bij de VVV's in Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. En bij de Gemeentewinkel in Borculo en de Servicepunten in Eibergen, Neede en Ruurlo.

Om de goede relatie met de inwoners van de gemeente Berkelland te onderhouden biedt de Koninklijke Landmacht de gemeente een relatieconcert aan. Vooral de aanwezigheid van Kamp Holterhoek in Eibergen, maar ook de activiteiten van de oefenende eenheden in de omgeving, is reden om de inwoners ook een andere kant van Defensie te laten zien.

Kapel bestaat uit 80 personen

De Koninklijke Militaire Kapel uit Assen verzorgt het concert in de Pickerhal in Eibergen, onder leiding van dirigent Arnold Span. De Koninklijke Militaire Kapel `Johan Willem Friso' (KMKJWF) is éénvan de twee beroepsorkesten binnen de Koninklijke Landmacht. De kapel bestaat uit 80 personen en heeft de `Johan Willem Friso' kazerne in Assen als thuisbasis.

Entree gratis

De zaal van de sporthal is geopend vanaf 19.30 uur. Entree is gratis. Toegangskaarten zijn gratis af te halen bij de VVV-kantoren van Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo. En bij de Gemeentewinkel in Borculo en de gemeentelijke Servicepunten in Eibergen, Neede en Ruurlo. Het concert begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.30 uur duren.