Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht
Hilversum, 1 februari 2010

Ter gelegenheid van de maand van de liefde
UTRECHT EN AMSTERDAM VOOR EVEN
IN DE BAN VAN CUPIDO

Vanmiddag werden in de ijzige kou voorbijgangers op Neude in Utrecht en het Museumplein in Amsterdam voor even verwarmd door de liefde van Cupido. In het winterse landschap gaf Cupido in een hemelbed hartverwarmende liefdesadviezen en tips aan verkleumde passanten. Mensen die naast Cupido in bed het liefdesadvies in ontvangst mochten nemen, bekeken de wereld daarna letterlijk en figuurlijk door een roze bril die ze van Cupido hadden gekregen.

Cupido organiseert in samenwerking met Cupido Events van 12 tot en met 14 februari hét ultieme 'Love Weekend'. Een romantisch weekend met knusse momenten, intiem entertainment (o.a. van JAMAI en Renée van Wegberg), hartstochtelijk heerlijk eten en verrassende extra's! Cupido zal dit weekend alles uit de kast halen om de liefde te laten opbloeien. Het doel van Cupido om begin februari alvast wat liefde te verspreiden en voorbijgangers warm te maken voor het Valentijnsweekend is vandaag zeker geslaagd.

De romantici onder ons die Cupido gemist hebben, kunnen zijn liefdestips alsnog lezen op www.cupido-events.nl Ook is hij te volgen via Twitter: Cupido_Events.

Sfeervolle warme beelden van Cupido in actie zijn rechtenvrij te gebruiken en te downloaden via de perssite van Media Tornado (www.mediatornado.nl button pers, map Cupido Events). Heeft u nog inloggegevens, neem dan contact op met Media Tornado.




Ingezonden persbericht