KNHS

Lotje Schoots verlaat Stal van Silfhout
12 februari 2010
Lotje Schoots

Ermelo (KNHS) - Lotje Schoots heeft besloten haar werkzaamheden bij Stal van Silfhout te beëindigen. Het Rabo Talent van het Jaar nam deze beslissing na een paar moeilijke weken, vertelt zij op haar website.

Ik zal stoppen met mijn werkzaamheden op stal Van Silfhout. Helaas is mijn relatie met Diederik ten einde, wat het voor mij mentaal gezien erg zwaar zou maken om daar elke dag vol passie de paarden te trainen. Ik heb er een geweldige tijd gehad, veel geleerd en had het nooit van mijn leven willen missen! Dit betekent ook dat ik met pijn in mijn hart afstand zal doen van Popeye. Dit valt me erg zwaar, ik heb hem 5 jaar lang met veel plezier gereden. Het is een paard met een speciaal karakter, waardoor je er ook een speciale band mee krijgt. Natuurlijk was daar afgelopen weekend ook nog het prachtige Grand-Prix debuut! Ik hoop dat het hem goed vergaat en de volgende ruiter/amazone net zo veel plezier aan hem beleeft als ik heb gehad!
Voorlopig zal ik fulltime verder gaan op ons eigen bedrijfje in Abcoude en wie weet wat voor moois er in de toekomst op ons pad komt!

Bron: www.lotjeschoots.nl