Ingezonden persbericht

Persbericht

Zwolle, 04 februari 2010

Het CDA van vrijwilligers

De CDA-Statenleden van Overijssel geven in het weekend van Valentijnsdag bloemen aan een aantal vrijwilligers in de regio als dank voor hun inzet voor de maatschappij.

Zaterdag 13 februari brengen de CDA-Statenleden, onder het motto 'Het CDA ( van vrijwilligers' een boeket naar een aantal vrijwilligers in alle gemeenten in Overijssel. Een aantal CDA-Statenleden zal deze actie combineren met (de start van) de plaatselijke gemeenteraadscampagne.

Het bedanken van de vrijwilligers wordt door de CDA-Statenfractie van Overijssel al een aantal jaren gecombineerd met Valentijnsdag, de dag die in het teken staat van liefde en dankbaarheid. Dit jaar echter worden de vrijwilligers op zaterdag 13 februari in het zonnetje gezet, omdat Valentijnsdag op een zondag valt.

Het CDA is heel erg blij met alle mensen die zich belangeloos inzetten voor de samenleving en hun naasten. Vrijwilligers staan synoniem voor gemeenschapszin, naastenliefde, respect en verantwoordelijkheid. Het CDA uit haar waardering voor de vrijwilligers door in elke gemeente een bloemetje uit te laten delen door een van de statenleden.