In Bruparck zijn de Olympische Winterspelen voor iedereen

18/01/2010 14:21

FIELD / URBAN COMMUNICATION

Naar goede gewoonte kan je ook dit jaar tijdens de Krokusvakantie naar hartelust pirouettes draaien op een milieuvriendelijke schaatspiste in The Village in Bruparck. Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 februari 2010 kan elke schaatsliefhebber zich tegen een zacht prijsje op glad ijs begeven. Terzelfdertijd zullen enkele landgenoten hun beste prestaties neerzetten op het ijs tijdens Olympische Winterspelen in Vancouver.

Bruparck vormt met Kinepolis, Mini Europe, Océade & The Village één van de grootste toeristische attracties van Brussel. Met deze actie wil Bruparck haar steentje bijdragen aan het milieu: de schaatsbaan is namelijk 100% ecologisch doordat ze volledig recycleerbaar is. Bij de aanleg en het onderhoud wordt noch water, noch energie verbruikt. De schaatspiste bestaat uit synthetisch materiaal en is milieuvriendelijker dan een gewone piste.

Elke dag van de Krokusvakantie, van zaterdag 13 tot en met zondag 21 februari, kunnen jong en oud zich uitleven op 200m² glad ijs. Tussen 11u en 18u kunnen kinderen (tot 12 jaar) voor slechts drie euro en volwassenen voor 4 euro de schaatsen aanbinden en hun talenten (om al dan niet rechtop te blijven) demonstreren. Op zondag 14 februari kunnen verliefde koppels een gratis romantisch tochtje over het ijs maken. Ook op Vastenavond, dinsdag 16 februari is het schaatsplezier gratis voor alle kinderen die zich verkleden.

Voor wie na al dat schaatsgeweld even wil ontspannen bij een warme chocomelk of iets sterker, kan terecht in één van de vele restaurants en brasseries die The Village telt. Uiteraard kan je ook een aangenaam vervolg breien aan je schaatspartij en een filmpje meepikken in Kinepolis.

www.bruparck.com

____________________________________________________________________________

Voor meer informatie en foto's kan je terecht bij het persbureau van Bruparck:

Field Communication

Elke Van Rompuy GSM: 0494 24 84 67

Sint-Annadreef 68B

1020 Brussel

T: 02 478 78 38

E: info@field.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel