Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

JAMAI EN VIVIENNE PLUGGEN TALENTVOLLE BANDS OP KINK TV

Hilversum, 15 februari 2010 | Op KINK TV is vanaf vandaag een nieuw programma te zien: 'Plug de Band'. In dit wekelijks online tv-programma pluggen de twee BN'ers Jamai Loman en Vivienne van den Assem ieder één band waarbij zij proberen om 'hun' band zo veel en zo goed mogelijk te promoten op de Nederlandse radio en televisie. De kijker bepaalt uiteindelijk welke band het beste geplugd wordt.

In het nieuwe televisieprogramma 'Plug de Band' op KINK TV worden twee jonge, talentvolle bands door twee bekende Nederlanders geplugd op radio en televisie. In 'Plug de Band' stomen Jamai Loman en Vivienne van den Assem respectievelijk de bands 'Nona' en 'The Bohemes' klaar voor hun grote doorbraak in de landelijke media. Door hun ruime ervaring op het gebied van muziek, theater en televisie, kunnen Jamai en Vivienne beide bands voorzien van bruikbare en inspirerende tips & trucs om interviews en optredens te krijgen en om daar goed beslagen ten ijs te komen. Na zes weken bepaalt de kijker wie het beste geplugd is en de winnaar wordt van 'Plug de Band'! Zij doen dit door hun stem uit te brengen via www.plugdeband.nl.

Nona
De Utrechtse band Nona bestaat uit zangeres Desirée, drummer Sjaak, toetsenist Erwin, bassist Hidde en gitarist Bas. Nona maakt catchy popsongs en wordt tijdens 'Plug de Band' gepromoot door Jamai Loman.

The Bohemes
De Haagse band 'The Bohemes' wordt gevormd door de vier heren Léon (zanger), Fabian (drummer), Milan (gitarist) en Edwin (bassist). Volgens 'The Bohemes' klinkt hun muziek als 'ergens tussen op pannen slaan en zingen onder de douche'. De muzikanten worden tijdens 'Plug de Band' ondersteund door Vivienne van den Assem.

Plug de Band

'Plug de Band' wordt wekelijks uitgezonden op KINK TV (http://www.kinkfm.com/kinktv). Het programma is ontwikkeld en geproduceerd door studenten van de V-Academy. V-Academy, onderdeel van Vereniging Veronica, is de kweekvijver voor jonge, veelbelovende mediatalenten die tijdens een praktische stage opgeleid worden tot crossmediale professionals. Kijk voor meer informatie over V-Academy op www.v-academy.nl.

Voor meer informatie over 'Plug de Band' kijk op www.plugdeband.nl of volg het programma op Twitter: http://www.twitter.com/plugdeband.

KINK FM

KINK FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op KINK FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. KINK FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je KINK TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal. KINK FM is onderdeel van de Vereniging Veronica.

---

Noot voor de redactie |