Ingezonden persbericht

+++ Press Release +++
De 6.000 euro uitdaging

- Frogster biedt 6 gelukkige Runes of Magic spelers de kans
om een cheque van 1.000 euro te ontvangen -

Berlijn, 15 februari 2010: Vorige week kondigde Frogster het nieuwe hoofdstuk voor Runes of Magic aan, Chapter III - 'The Elder Kingdoms'. Om deze aankondiging te vieren worden alle spelers uitgenodigd om mee te doen in een grootschalige jacht van maandag 15 februari tot vrijdag 19 februari. Zes uitverkorenen worden gekozen uit de tegenstanders van de machtige tovenaar die vandaag in de fantasie spelwereld verschijnt, elk zullen ze 1.000 euro ontvangen.

Een nieuwe dreiging hangt over Taborea. Geruchten over de aanwezigheid van een sterke Zurhidon tovenaar in de meest afgelegen regionen van het koninkrijk bereiken Varanas. Het Eye of Wisdom lijkt bezorgd te zijn over het gevaarlijke individu, na verslag van zijn observeerders: hij zou helden aanvallen om ze te beroven van hun runes. Yarandor, First Mage of the Eye, regelde wanted posters en zette een prijs op het hoofd van de schurk en beloofde de maan en de sterren aan de speler die de projecten van de duistere tovenaar kan verslaan.

Een nieuw community evenement genaamd "De 6.000 euro uitdaging" brengt spelers op het spoor van dit groeiende Zurhidon kwaad, om oog in oog te komen staan met hem in een verschrikkelijke strijd. Elke dag tot vrijdag zal de eerste speler van alle servers die de verschrikkelijke tovenaar uitdaagt in een duel, een bundel spullen van de Item Shop in de game ontvangen om de speler te helpen met de voortgang door de wereld van Taborea.

Maar dfe beloningen zullen niet alleen virtueel zijn. Elke dag biedt Frogster 1.000 euro aan de meest dapperen die de Runewalker vinden en een duel met hem aangaan. De winnaar wordt een keer per dag willekeurig geselecteerd uit alle spelers van de Europese servers die de Zurhidon tovenaar hebben uitgedaagd, of ze nu winnen of niet. Maar dat is niet de enige verrassing voor Runes of Magic spelers. Op vrijdag zal Frogster een geldbedrag van 1.000 euro verloten tussen alle accounts die ingelogd zijn geweest tussen maandag en vrijdag.

Het is nu aan de spelers om de jacht te beginnen en het hol van de Runewalker te vinden en te ontdekken wat zijn snode plannen zijn. Voor meer informatie en de voorwaarden van de wedstrijd, ga naar: www.runesofmagic.com



Ingezonden persbericht