Gemeente Overbetuwe


Gemeente onderzoekt de klanttevredenheid over de Wmo-dienstverlening
---

Gemeente Overbetuwe verstuurt in de week van 15 februari enkele honderden enquêtes aan inwoners, die de afgelopen twee jaar gebruik hebben gemaakt van Wmo-voorzieningen. Dit zijn voorzieningen zoals hulp bij de huishouding, scootmobielen, woningaanpassingen en collectief vervoer. De inwoners die de enquête ontvangen, zijn gekozen via een steekproef. Zij kunnen de enquête anoniem invullen.

Waarom een enquête?

De gemeente wil graag de mening weten van haar inwoners over de voorzieningen die wij verstrekken en over onze dienstverlening. Er worden vragen gesteld over de afhandeling, de snelheid waarmee de aanvraag wordt beoordeeld en de wijze waarop de medewerkers van de gemeente de klanten benaderen.
Wij stellen uw mening op prijs. Als u ons vertelt wat wij goed doen, dan gaan wij dit borgen. De zaken waarover u zegt dat ze beter kunnen, gaan we onderzoeken en waar mogelijk verbeteren. Ook vergelijken wij onze resultaten met die van andere gemeenten. Zo kunnen wij zien hoe Overbetuwe het doet ten opzichte van andere gemeenten. Ook daar kunnen wij van leren.

De uitkomsten

Wij verwachten de uitkomsten in september beschikbaar te hebben. Uiteraard informeren wij u over hoe de gemeente scoort op het gebied van de Wmo.

Ontvangt u een enquête van de gemeente over de Wmo? Vul âm in en stuur âm voor 17 maart terug. Wij hebben uw mening nodig om te weten wat we goed doen en wat beter kan! Dank u wel.