Gemeente Zwolle

Wijkplatform Spoolde

De bijeenkomst vindt plaats in buurthuis Eben Haëzer, aan de Nijlantsweg 109. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom op het inloopgedeelte, de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst krijgen de bewoners een presentatie over de stand van zaken rondom de carpoolplaats. Daarnaast komen de aandachtspunten van Spoolderbelangen aan de orde.

Spreekuur

Zoals gewoonlijk houdt wijkwethouder Cnossen voorafgaande aan het wijkplatform een spreekuur. Daarbij gaat het om meer persoonlijke vragen en opmerkingen. Voor aanmelding kunt u op maandag 15 februari aanstaande, tussen 13.00 en 16.00 uur contact opnemen met het Wijkservicepunt Stadshagen, telefoon (038) 498 28 55.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op de website van Zwolle, thema wonen-leven, de-wijken.