IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 15 t/m 19 februari 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 15 februari
Omroep: Llink, presentatie: Mieke Spaans

Mieke Spaans ontvangt theatermaker Maarten van Roozendaal. In zijn nieuwe tour 'Zonder Vrienden' speelt hij in kleine zalen en op intieme locaties, met als enige instrumenten zijn stem en de piano.


* Dinsdag 16 februari
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdellah Dami

Abdellah Dami gaat in gesprek met Everhard Mulder van het Mozeshuis in Amsterdam over het initiatief Charter for Compassion. Zeven wereldsteden organiseren lezingen, debatten, schrijfwedstrijden, concerten en tentoonstellingen rond Compassie en de Gulden Regel.


* Woensdag 17 februari
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken praat met Chef Kunst en Cultuur Carel Aphenaar. Hij vertelt de luisteraar welke nieuwe voorstellingen absoluut de moeite van het bekijken waard zijn.


* Donderdag 18 februari
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas praat met de in Vlaanderen geboren schrijver/journalist Thomas Blondeau. Blondeau woont alweer tien jaar in Nederland. In zijn tweede roman 'Donderhart' laat hij zien hoe, in de snel veranderende maatschappij, de angst tot diep in ons hart is doorgedrongen.


* Vrijdag 19 februari
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman heeft Philip Brey te gast, computerethicus en gespecialiseerd in internet. Wat heet internet ons gebracht? Hoe beïnvloedt het ons denken, onze kennis, onze manier van leven? Brey is hoogleraar techniekfilosofie aan de Unviersiteit van Twente.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl




IKON